Аптека Парус у м. Київ

Офіційний сайт, контактні телефони, графік роботи Аптека Парус у м. Київ за адресою вул. Трускавецька, 2-А

Мережа:

Місто:

Київ

Адреса:

вул. Трускавецька, 2-А

Телефон:

(044) 384-20-33

Email:

info@apteka-parys.com.ua

Веб-сайт:

https://www.apteka-parys.com.ua/

Режим работи:

Пн-Пт: 09:00-18:00

Купить лекарства онлайн

Про організацію

Темп сучасного життя прискорюється постійно. У сучасного міського життя головне питання - як все встигнути? Особливе місце в економії особистого часу грають інтернет-технології. Не відходячи від робочого місця, стало можливим забронювати готель і квитки, отримати on-line консультації юристів, лікарів, замовити одяг, техніку і навіть ліки. Для тих, хто поки ще не оцінив зручність такої форми пошуку і придбання медичних препаратів, пропонуємо поговорити про переваги Інтернет-магазинів на прикладі Аптека & laquo; Парус & raquo; (www.Parys.com.ua).

Простота

Вже сьогодні Аптека & laquo; Парус & raquo; має більше трьох тисяч постійних користувачів. Не дивно, адже наш інтернет-магазин & ndash; це швидкий і зручний спосіб знайти, зарезервувати і придбати ліки. Щоб знайти потрібний препарат, досить ввести в поле пошуку перше слово назви або кілька перших букв і натиснути кнопку & laquo; Знайти & raquo ;. Далі дотримуйтесь детальної інструкції, розміщеної в розділі & laquo; Як & nbsp; замовити? & raquo ;, і вже незабаром ваше замовлення доставляється до вас додому або на роботу.

Економія

Користуючись послугами Інтернет-магазину, ви економите не тільки час і зусилля, а й гроші. Оскільки ціни в віртуальних аптеках нижче, ніж у багатьох аптеках. Для зручності користувачів, на сайті можливі три варіанти оплати: оплата в точках самовивозу, готівкою при кур'єрській доставці (за Вашим дорученням кур'єр попередньо оплатить і доставить Ваше замовлення) або за допомогою безготівкового розрахунку.

Надійність < / strong>

Аптека & laquo; Парус & raquo; співпрацює з аптечними мережами, які поділяють нашу філософію ведення бізнесу та обслуговування клієнтів: компетентність, професійне обслуговування, широкий асортимент і доступні ціни. Роблячи своє замовлення, ви можете бути впевнені в тому, що абсолютно вся продукція сертифікована.

Широкий асортимент

Відтепер вам не потрібно оббігати кілька аптек в пошуку потрібного ліки. Асортимент складає близько 8 000 найменувань, включаючи багато рідкісних ліків. Тут ви можете знайти все, що необхідно людині для відмінного самопочуття і краси: від бандажів, білизни, що тягне і панчішних виробів до ефірних масел і трав , а також вітаміни , харчові добавки, косметичні засоби, дитячі препарати і багато іншого.


Розташування на мапі

Відгуки про організацію

Кумедне відео

У 2 роки батьки подарували малюкові баскетбольне кільце та м'яч, подивіться, що вміє це маля зараз!


Нужны деньги до зарплаты?

более 30 сервисов

Кредиты онлайн на карту за 15 минут

от 0,01%

ставка

до 180 дней

макс срок

до 20 000 грн.

макс сумма